У супермаркеті Дніпра військовий врятував касиршу (ВІДЕО)

У супермаркеті Дніпра військовий врятував касиршу (ВІДЕО)

У жінки стався епілептичний напад.

Офіцер в/ч 2176 Східного територіального управління ВСП (м. Дніпро) старший лейтенант Варавка Роман Олександрович під час обідньої перерви прийшов до супермаркету Varusта почув жіночий крик та викрики з проханням викликати швидку допомогу.

Відреагувавши на виклики та побачивши скупчення натовпу біля 13 каси, він підбіг до неї та побачив, що молода дівчинау формі касира лежить на підлозі у конвульсіях, а інша касир намагається втримати її на боку.

Старший лейтенант Варавка Р.О. зрозумів, що в дівчини відбувся епілептичний приступ. Застосовуючи набуті навички по тактичній медицині, він почав надавати першу домедичну допомогу та організував роботу натовпу з метою отримання підручних речей для надання допомоги. Допомога надавалася протягом 10 хвилин, за результатом чого дівчину було врятовано та приведено до тями. Часом пізніше прибула бригада швидкої допомоги, якій старший лейтенант Варавка Р.О. надав інформацію про випадок та стан дівчини, після чого допоміг її доставити до карети швидкої допомоги. Виконавши свій обов’язок як офіцер ЗСУ та звичайний громадянин своєї країни старший лейтенант Варавка Романповернувся до виконання своїх службових обов’язків.

21.08.2019 командуванню Східного ТУ ВСП стало відомо, що управління супермаркету Varus розшукує невідомого їм військовослужбовця з метою висловити йому подяку за врятоване життя їх співробітника Пещук Карини Сергіївни. Переглянувши запис з камер відеоспостереження було встановлено, що це старший лейтенант Варавка Р.О.

ВІДЕО