Діти жорстоко "погралися" з твариною. Пошкодження катастрофічні

Діти жорстоко "погралися" з твариною. Пошкодження катастрофічні

Про це розповіли волонтери Дніпра.

Кішка Устя сильно постраждала від жорстоких ігор дітей. Тварину насильно нагодували гострими колосками.

Зараз ми перевезли Устю з Геніческа, де все сталося, до Дніпра, і кращі ветеринари намагаються врятувати кішечку. Допоможіть нам позбавити її страждань! Дуже потрібно сплачувати за лікування, - просять у Мини-приюты Верности.

Пошкодження ротової порожнини та горла катастрофічні. Там, де застрягли устюки у роті абсцес, пухлини, криваві рани, що не заживають, у нижній щелепі вигнила дірка. Порушилися процеси травлення, Устя дуже схудла, вона не може їсти самостійно.

Це ж діти... Діти просто гралися... Діти не розуміють наслідків своїх дій... Так дорослі виправдовують дикі розваги молодого покоління. А ми впевнені, що людяність надається від народження та розвивається чи гине у сім´ї та оточенні. Дітей, які напхали маленькій киці до рота гострих колосків та намагались примусити її їх проковтнути, вже не врятувати. Але ми можемо врятувати їх безневинну жертву.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою "Для Усті»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Усті»


ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Будь ласка, обов´язково пишіть у кометарях час\дату\суму перерахування - це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками "кому найбільш потрібно", "на срочников", то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.