День міста у родинному форматі "Family Picnic"

День міста у родинному форматі "Family Picnic"

14 та 15 вересня з 10:00 до 22:00 навпроти готелю "Дніпропетровськ" проходитиме яскравий фестиваль «Family Picnic».

14 та 15 вересня з 10:00 до 22:00 на Січеславській Набережній (навпроти готелю "Дніпропетровськ") проходитиме яскравий фестиваль «Family Picnic».

Організатори – івент-компанія «LUX EXPO» спільно з управлінням культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та партнерами заходу – підготували безліч цікавих активностей та локацій, де кожен знайде собі розвагу до вподоби. Наприклад, буде велика дитяча та ігрова зони від партнерів: парку розваг «Планета», «Vladi Toys», «Futbik» та «Puzzles». А ще усі два дні – луна-парк, святковий концерт, ді-джеї та розважальна програма з конкурсами.

Також працюватиме майданчик фуд-фестивалю від найкращих резидентів "Кушать подано", парад-виставка фуд-траків та ярмарок крафтових виробників.

Крім того, організують інтерактивні та навчальні локації від партнерів, комфортні лаунж-зони з пуфами та шезлонгами. А ще – різноманітні фотозони, за фото на яких можна буде виграти цінні подарунки. Буде також кінотеатр просто неба, де протягом двох днів вдень транслюватимуть дитячу програму, а з 18:00 - концертні записи виступів всесвітньо відомих виконавців.