У Дніпрі можна заплатити за товар лицем (ВІДЕО)

У Дніпрі можна заплатити за товар лицем (ВІДЕО)

ПриватБанк і спільно із Visa запустили в Україні нову функцію – біометричну оплату покупок FacePay24 для роздрібних торгових мереж. Наразі оплачувати товари обличчям можна в чотирьох магазинах мережі Hop Hey у Дніпрі. Про це повідомили у прес-службі банку.

Як повідомив голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл під час PrivatBank Innovation Day у Дніпрі, запуск цієї послуги, яка ще кілька років тому вважалася фантастикою, стало можливим завдяки інтеграції сучасних методів оплати Visa, технологій Amazon Web Services з оновленою платформою мобільного банку Приват24. А участь в проектах найбільш інноваційних торговельних мереж дозволила Україні запустити FacePay однією з перших в Європі.

Наразі оплачувати товари обличчямможна в чотирьох магазинах мережі Hop Hey у Дніпрі.

"У більшості з вас, напевно, зараз з собою немає навіть гаманця, тому що всі карти - в смартфоні. Ми сьогодні йдемо далі і запускаємо технологію, що дає змогу забути вдома і телефон. Спільний проект ПриватБанку і Visa став першим в Україні запуском біометричної оплати покупок в офлайн-ритейлі. За допомогою Приват24 ця можливість доступна всім клієнтам ПриватБанку і будь-яким офлайн і онлайн-торговцям2, – зявив Голова правління ПриватБанку Петро Крумханзл.


https://24tv.ua/techno/internet_tag5919/

У більшості з вас, напевно, зараз з собою немає навіть гаманця, тому що всі карти - в смартфоні. Ми сьогодні йдемо далі і запускаємо технологію, що дає змогу забути вдома і телефон. Спільний проект ПриватБанку і Visa став першим в Україні запуском біометричної оплати покупок в офлайн-ритейлі. За допомогою Приват24 ця можливість доступна всім клієнтам ПриватБанку і будь-яким офлайн і онлайн-торговцям, – зявив Петро Крумханзл.

Щоби почати користуватися FacePay24, на смартфон потрібно встановити оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Далі користувач повинен дотримуватись підказок програми: потрібно зробити селфі з різних ракурсів і прив'язати до зображення свого обличчя банківську картку Visa.

Після цього оплачувати покупки можна, подивившись в спеціальну камеру планшета поруч з касою.

Тепер не треба буде носити з собою ні платіжну картку, ні смартфон - досить посмішки клієнта, щоб оплатити товар в перших FacePay-магазинах нашої мережі, які працюють в найбільших житлових районах Дніпра. Ми продовжуємо дивувати клієнтів і за допомогою інновацій робити шопінг зручним. Ради бути піонерами впровадження цієї технології в Україні, - коментує запуск проекту генеральний директор HOP HEY Дмитро Молчанов.

FacePay24 використовує одну з найбільш провідних у світі систем автоматичного розпізнавання осіб Amazon Rekognition і дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торговельну точку. Amazon Rekognition створений на базі безпечної, надійної і перевіреної технології глибокого навчання, розроблена експертами Amazon в області комп'ютерного зору для щоденного аналізу мільярдів зображень і відео.

У компанії запевняють, що рішення ПриватБанку і Visa не використовує особисту інформацію, яка може міститися в вашому контенті, для орієнтування продуктів, послуг або маркетингу. Довіра клієнтів, безпеку даних є вищим пріоритетом, і тому впроваджуються відповідні заходи, що включають технічні і фізичні контролі, шифрування даних під час зберігання і передачі.