У Дніпрі очевидець допоміг патрульним знайти ймовірних грабіжників

У Дніпрі очевидець допоміг патрульним знайти ймовірних грабіжників

До спецлінії 102 зателефонував чоловік та сказав, що бачить як саме зараз двоє невідомих грабують людину на проспекті Івана Мазепи.

16 вересня опівночі до спецлінії 102 зателефонував чоловік та сказав, що бачить як саме зараз двоє невідомих грабують людину на проспекті Івана Мазепи. За дві хвилини екіпаж патрульних прибув на місце виклику. Правоохоронці знайшли потерпілого, який розповів, що кілька хвилин тому на нього напали два чоловіки, побили та забрали мобільний телефон. Постраждалий надав прикмети нападників та сказав куди вони попрямували.

Поліцейські почали відпрацьовувати територію і невдовзі побачили двох підозрілих осіб. Останні несподівано почали тікати від патрульних. Один з громадян тікаючи впав та пошкодив ногу. Іншого згодом наздогнали патрульні. Відразу з’ясувалось, чому чоловіки тікали від поліції – потерпілий в них впізнав своїх кривдників. Неподалік знайшли і мобільний телефон постраждалого, який ймовірні грабіжники кинули тікаючи від патрульних.

На місце викликали бригаду лікарів, щоб надати медичну допомогу потерпілому та ймовірному грабіжнику. Після цього громадян доставили до Новокодацього відділку поліції та передали слідчим.