У Дніпрі презентували більше 600 актуальних вакансій

У Дніпрі презентували більше 600 актуальних вакансій

Потрібні працівники різних напрямків, від робітничих професій до службовців, а також роботу для осіб без попереднього досвіду.

24 вересня у Дніпрі відбувсяміськийярмарок вакансій для молоді та соціально незахищених верств населення, де щонайменше 400 шукачів роботи з’ясовували перспективу побудувати нову професійнукар’єру. Цього разу 30 соціально відповідальних роботодавців презентували більше 600вакантних посад за різними професіями та спеціальностями. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровськоїобласноїслужбизайнятості.

Поспілкуватись з роботодавцями, дізнатись про актуальні вакансії, перспективупобудови нової успішної кар’єри, умови та рівень оплати праці прийшли щонайменше400 шукачів роботи Дніпра. Крім того30 роботодавців презентували більше 600 актуальних вакансій різного спрямування: від робітничих професій до службовців, а також роботу для осіб безпопереднього досвіду.

У свою чергу, представники роботодавців, працюючи на ярмарку вакансій,позитивно оцінили новації, що впроваджують у службі зайнятості.

«На сьогоднішній день ми щоденно оцінюємо переваги співпраці зконсультантами роботодавця. Це і рекрутинг, і послуги, які надаються за допомогою сучасних електронних сервісів, відеовакансії, інтерактивна Google-карта вакансій,електронний кабінет роботодавця, де зручно, не виходячи з офісу, можна подати вакансії та переглянути перелік шукачів роботи», — прокоментувала начальник службикадрової та соціальної політики регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ«Укрзалізниця» Олена Савченко.

Також в рамках формату заходу кожен учасник мав можливість пройтипрофесійне тестування, отримати індивідуальну консультацію з профорієнтації, рекомендації та поради фахівців щодо організації процесу пошуку роботи і розвиткунавичок самопрезентації.