У Дніпрі знайшли трьох загублених дітей

У Дніпрі знайшли трьох загублених дітей

Діти 4, 7 та 8 років загубилися під час прогулянки.

28 вересня патрульні знайшли одразу трьох загублених дітей.Діти 4, 7 та 8 років загубилися під час прогулянки. Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

28 вересня вдень спецлінії зателефонував чоловік та повідомив, що в Індустріальному районі виявив двох дітей, які загубились. Патрульні прибули на місце виклику і побачили заявника із двома хлопчиками 7 та 8 років. Діти пояснили, що мати їх відпустила погратись на дитячому майданчику але вони загубились.
Згодом, інший екіпаж знайшов мати неподалік від місця виклику. Жінка вже кинулась на пошуки дітей. Згодом хлопчиків повернули матері та провели з громадянкою профілактичну бесіду.

Цього ж дня, годиною пізніше, на 102 зателефонувала жінка, яка повідомила, що її онук загубився під час прогулянки в парку на житловому масиві Перемога. Патрульні приїхали на місце та з’ясували що жінка відволіклась та не побачила, куди пішов чотирьохрічний хлопчик. Дитину почали шукати на прилеглій території до парку і виявили схожого за описом малюка. Бабуся впізнала онука. Хлопчик був неушкоджений але розгублений. З жінкою провели профілактичну бесіду.