У Дніпрі зняли на відео як п'яний водій пропонує хабар патрульним (ВІДЕО)

У Дніпрі зняли на відео як п'яний водій пропонує хабар патрульним (ВІДЕО)

З кожною хвилиною розмови сума хабаря підвищувалась

8 жовтня, близько 8-ї години вечора спецлінії 102 надійшов виклик про бійку між трьома чоловіками на вулиці Будівельників. Патрульні прибули на місце події, втім нікого не виявили. Вони стали опитувати перехожих, які підтвердили, що факт бійки був, втім чоловіки розійшлися. Один поїхав на таксі, а двоє інших сіли до автомобіля SsangYong та поїхали з місця події. У цей час свідки вказали на автомобіль, що проїжджав поруч і сказали, що вказані особи перебувають саме в ньому. Патрульні поїхали за транспортним засобом і зупинили його.

Чоловік, який перебував за кермом, мав свіжі ссадна на обличчі. Поліцейські запитали - що сталося. Громадянин відповів, що відбувся конфлікт з товаришем, який вже владнали. Втім, інспектори під час спілкування з водієм помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння і запропонували пройти освідування.

Чоловік наполягав на тому, що тверезий і погодився поїхати до лікарні. Втім, там став відмовлятися від проходження медогляду. В результаті відмови патрульні стали складати на кермувальника відповідні адміністративні матеріали.

Але той став наполягати на тому аби "владнати питання" і запропонував охоронцям порядку гроші. З кожною хвилиною розмови суму підвищував. Поліцейські попереджали чоловіка про відповідальність за такі дії, але той не реагував. Розмову з громадянином було зафіксовано на бодікамеру. Патрульні за даним фактом викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції, оскільки за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі, передбачено кримінальну відповідальність згідно зі статтею 369 Кримінального Кодексу України.

Шановні громадяни, порядок починається з кожного з вас! Якщо ж ви порушили закон — відповідайте, не шукаючи "додаткових виходів" із ситуації, яка склалася!

ВІДЕО