У Дніпрі розповіли про результати епідеомологічного розслідування щодо ситуації з гепатитом у школі

У Дніпрі розповіли про результати епідеомологічного розслідування щодо ситуації з гепатитом у школі

У департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради повідоми результатиепідеомологічного розслідування щодо ситуації з гепатитом уНВК №139.

Згідно інформації , учениця школи №139 перебуває на лікарняному з 02.10.2019. Під час лікування проходили обстеження, внаслідок чого було поставлено діагноз гепатит А. З 07.10.2019 дівчина перебуває у Дніпровській міській лікарні.

Наразі, заклад освіти працює у штатному режимі, проведено профілактичну дезінфекцію приміщень закладу водним розчином Дезактину. Учні класу, в якому навчається дівчина, перебувають під час освітнього процесу у закріпленому кабінеті. Харчування учнів класу здійснюються у їдальні за окремим графіком та у спеціально визначеному місці. 10.10.2019 фахівцями обласного лабораторного центру проведено епідеомологічне розслідування, виконано відбір проб зовнішнього середовища. Учнів класу оглянуто лікарем, симптомів гепатиту не виявлено, - повідомили у департаменті.

НВО № 113 також працює у штатному режимі, проведено профілактичну дезінфекцію приміщень закладу водним розчином Дезактину.Учні класу, в якому навчається дівчина, перебувають під час освітнього процесу у закріпленому кабінеті. Харчування учнів класу здійснюються у їдальні за окремим графіком та у спеціально визначеному місці.

10жовтня фахівцями обласного лабораторного центру проведено епідеомологічне розслідування, виконано відбір проб зовнішнього середовища. Учнів класу оглянуто лікарем, симптомів гепатиту не виявлено, - відмітили у департаменті.