У Дніпрі оголошено дострокову реєстрацією на безкоштовний відпочинок

У Дніпрі оголошено дострокову реєстрацією на безкоштовний відпочинок

На численні прохання мешканців літнього віку оголошено дострокову реєстрацію на 2020 рік на участь у соціальному проєкті – муніципальному безкоштовному оздоровчому таборі «Золотий вік».

У Дніпрі на численні прохання мешканців літнього віку оголошено дострокову реєстрацію на 2020 рік на участь у соціальному проєкті – муніципальному безкоштовному оздоровчому таборі «Золотий вік».

Подавати відповідні заявки можуть люди віком від 55 років, які мають постійну реєстрацію у Дніпрі. При собі слід мати оригінали та копії таких документів: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення. Реєстрація проходить на комунальному підприємстві «Оздоровлення та відпочинок» за адресою: просп. Д. Яворницького 64-В, у четвер-п’ятницю з 10:00 до 16:00. Телефон для довідок – 067-550-06-70.

Нагадаємо, соціальний проєкт – муніципальний безкоштовний оздоровчий табір «Золотий вік» – реалізується за підтримки міського голови Бориса Філатова. Повноцінний відпочинок протягом шести днів (з понеділка по суботу) проходить у пансіонаті «Лісовий» ( вул. Березанівська, 67). Для відпочивальників організоване підвезення до табору та після закінчення зміни – до міста; усі умови для комфортного відпочинку та приємного дозвілля; збалансоване п’ятиразове харчування; щоденна насичена програма; послуги масажиста, перукаря та майстра манікюру.