Чоловік погрожував підпалити будинок з дітьми і дружиною

Чоловік погрожував підпалити будинок з дітьми і дружиною

29 жовтня, близько 17-ї години спецлінії 102 зателефонувала налякана жінка - мешканка села Любимівка і повідомила, що її сусід облив будинок бензином, поводиться неадекватно, та погрожує підпалити його. А в помешканні перебувають двоє дітей, дружина та бабуся. Як повідомили у поліції, чоловік облив себе бензином тому, що дружина не дала гроші на алкоголь.

Про це повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.

Патрульні негайно попрямували на виклик. На місці події з'ясувалося, що вказаний заявницей чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння вимагав у своєї дружини гроші на додаткову порцію алкоголю. А коли та відмовила, побив її, взяв каністру з бензинов, облив себе, будинок, де перебували діти та бабуся дружини.

Коли чоловік вийшов на подвір'я та дістав запальничку аби покурити, поліцейські попросили відкласти її аби він не нашкодив собі та сталося займання. Втім, громадянин відреагував на прохання агресивно, тому був затриманий із застосуванням кайданок. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та швидку домогу, оскільки чоловік поводився неадекватно. Його шпиталізували до психіатричного медзакладу.