Митниця запустила калькулятор розмитнення авто

Митниця запустила калькулятор розмитнення авто

4 листопада Державна Митна служба запустила онлайн-сервіс"Калькулятор митної вартості та платежів при митному оформленні автомобіля"

Про це повідомили у прес-службі митниці.

"Калькулятор дозволяє в декількакліківрозрахувати, скільки і яких саме податків необхідно сплатити за ввезення автомобіля з-за кордону. За допомогою онлайн-сервісу коженохочийможе самостійно отримати інформацію щодо розміру митних платежів для ввезення автомобілів з будь-якої країни, як тих, що вже були у вжитку, так і нових", - розповіли у держслужбі.

Так, даний сервіс дозволяє, в разі наявності інформації в системі Митної служби, побачити мінімальну, середню та максимальну вартість вказаного автомобіля за 2018-2019 роки.

«Калькулятор не тільки економить особистий час власників авто, він фактично мінімізує ризики коригування митної вартості автомобілівнадалі, тим самим спрощуючи життя автолюбителям та роблячи оцінку митної вартості більш прозорою і прогнозованою», – зазначив очільник Державної митної служби Максим Нефьодов.

За статистикою митниці, наразі в базі Державної митної служби України містяться дані про понад 1 млн авто та майже 2 400 моделей.