На Дніпропетровщині затримали крадія дорогих автомобілів

На Дніпропетровщині затримали крадія дорогих автомобілів

Крадій завжди діяв за однаковою схемою – для крадіжок обирав дорогі автомобілі, власники яких залишали свій транспортний засіб біля під’їздів

Крадій завжди діяв за однаковою схемою – для крадіжок обирав дорогі автомобілі, власники яких залишали свій транспортний засіб біля під’їздів багатоповерхівок з цінними речами в салоні.

Про це повідомила Національна поліції Дніпропетровської області.

1 листопада на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у дворі багатоповерхівки по вул. Кравченка м. Павлоград невідомий розбив скло, проник до автівки та викрав з неї гроші, документи та дитяче автокрісло. Поліцейські оперативно зреагували на повідомлення та затримали крадія. Чоловіка доставили до Павлоградського відділу поліції.

Проаналізувавши всі заяви та повідомлення, поліцейські кримінальної поліції дійшли висновку, що чоловік може бути причетним до принаймні чотирьох крадіжок з автомобілів, скоєних на території району.

Встановлено, що 30-річний житель Павлограда раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Дії чоловіка кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.