На дорогах Дніпропетровщини збільшилась кількість ділянок з вимірованням швидкості за допомогою TruCAM (КАРТА)

На дорогах Дніпропетровщини збільшилась кількість ділянок з вимірованням швидкості за допомогою TruCAM (КАРТА)

Вже завтра по всій Україні додадуться ділянки, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM

Завтра, 20 листопада, додасться ще 57 нових ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також буде розширено2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

"Ми продовжуємо пильнувати за водіями, які перевищують дозволену швидкість руху на дорогах, запобігаємо пояснюємо і, притягуємо до відповідальності. А для того, щоб це відбувалося ще ефективніше — розширюємо кількість ділянок, де патрульні вимірюватимуть швидкість приладом TruCAM, а також збільшуємо кількість таких приладів. Від завтра, 20 листопада, додаємо ще 57 нових ділянок, а також розширюємо уже 2 існуючі. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках", — написав Білошицький.

Карта й таблиці, де вказано оновлену інформацію, доступна за посиланням:https://bit.ly/2XtdebZНові ділянки позначено червонимкольором. У Дніпрі нові прилади додалися на проспекті Слоюожанському та проспекті Дмитра Яворницького.

Підходи, згідно з якими здійснюється фіксація:

  • на сайті та у соцмережах публікується карта, де позначені ділянки, на яких вимірюється швидкість;
  • на дорозі встановлені відповідні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень;
  • у місцях фіксації порушень стоїть службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Перевищення безпечної швидкості руху — це одна з найперших причин ДТП на дорогах України за 2019 рік. З початку використання приладу (жовтень 2018) патрульні притягнули до відповідальності понад 350 тисяч порушників.

Безпечних вам поїздок. Не порушуйте правил і будьте відповідальними учасниками дорожнього руху.