У Дніпрі ветерани АТО вийшли на акцію “Мішаловський котел” – подробиці

У Дніпрі ветерани АТО вийшли на акцію “Мішаловський котел” – подробиці

Поки українські воїни гинуть у котлах на війні, у Дніпрі чиновники спекулюють на опалювальних котлах для школярів. 19 листопада саме з таким посиланням вийшли ветерани АТО на акцію протесту “Мішаловський котел”.

“Ми вимагаємо покарати винних у крадіжці та не дати дітям замерзати. Наполягаємо на встановленні обладнання, кошти на яке нахабно вкрала з державного бюджету родина Мішалових”, – наголошують протестувальники.

Крім того, активісти пропонують корупціонеру розв’язання проблеми – продавши один годинник зі своєї колекції, експосадовець зміг би за ці кошти встановити опалювальний котел у навчальному закладі.

“Пане Мішалов, продавши лише один з Ваших годинників “Rolex”, Ви могли б виправити ситуацію та дати дітям тепло, якого ваша родина їх так нахабно позбавила”, – заявили в гучномовець ветерани, апелюючи до декларації Мішалова, в якій той вказав колекцію з 14-ти дорогих годинників.

Нагадаємо, пан Мішалов працював секретарем міськради у 2016-2017 роках, за цей час фірми його дружини, батька та самого В’ячеслава виграли тендерів на майже пів мільярда гривень.

Одна з найпоказовіших схем – встановлення котелень у навчальних закладах Дніпра, про що навіть вийшла в ефір програма розслідувань “Стоп корупції”. Тоді журналісти з’ясували, що фірми родини Мішалова отримали багатомільйонний підряд на цей проєкт. Однак щонайменше 2 котельні взагалі досі існують тільки на папері, хоч бюджетні гроші за них і заплатили.