Мер Дніпра обговорив із послом Австрії перспективи економічної та культурної співпраці

Мер Дніпра обговорив із послом Австрії перспективи економічної та культурної співпраці

25 листопада міський голова Дніпра Борис Філатов провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Ґернотом Пфандлером.

25 листопада міський голова Дніпра Борис Філатов провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Ґернотом Пфандлером. Сторони обговорили перспективи економічного та культурного співробітництва.

Для пана Ґернота Пфандлера це – перший ознайомчий візит до міста. Водночас мерія Дніпра співпрацює з австрійською дипломатичною місією вже понад три роки. У нашому місті, зокрема, знаходиться Почесне консульство Австрійської Республіки.

Пан Ґернот Пфандлер зауважив: нині він має на меті відвідати всі українські міста, де функціонують такі представництва.

«Вчора я вже мав можливість трохи ознайомитися з вашим гарним містом», – сказав Ґернот Пфандлер, розповідаючи про свої враження від Дніпра.

Зі свого боку Борис Філатов запевнив: місто готове до всебічного співробітництва з австрійською стороною.

«Ми відкриті для співробітництва. У рамках культурного обміну і в економічних питаннях – завжди можете розраховувати. Ми повсякчас раді бачити наших друзів. Хотілося б також висловити велику вдячність народу Австрії за підтримку нашої країни в непрості часи», – повідомив Борис Філатов.