У Дніпрі затримали"гастролерів" з Харкова, що обкрадали квартири дніпрян

У Дніпрі затримали"гастролерів" з Харкова, що обкрадали квартири дніпрян

Патрульні затримали так званих "гастролерів" з Харкова, які намагалися незаконно проникнути до квартир дніпрян.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровськой області.

До спецлінії 102 зателефонувала небайдужа громадянка, мешканка одного з будинків на вулиці Каруни і повідомила, що до її квартири намагалися проникнути невідомі. Жінка спала, коли почула, що до помешкання хтось наполегливо дзвонить. Коли вона підійшла подивитися, то помітила у двірне вічко невідомого, який прислухався чи є хто всередині, говорив з кимось, а потім дістав купу дверних відмичок. Втім, пес заявниці почув чужого, загавкав і, таким чином, налякав його. Цей невідомий та ще один, який був поруч з ним, одразу пішли геть. Жінка прослідкувала з балкону, що вони пішли до іншого під'їзду та надала вичерпні прикмети осіб.

Патрульні одразу прибули на місце події, оглянули прилеглу територію, під'їзди, але нікого спочатку не виявили й вирішили трохи зачекати. І як виявилося недарма - через кілька хвилин з одного з під'їздів вказаного будинку вийшли 2-є чоловіків, схожих за прикметами на ймовірних зловмисників. Патрульні зупинили їх. Заявниця упізнала в чоловіках тих, хто намагався проникнути до її помешкання.

Найцікавіше те, що під час поверхневої перевірки у громадян виявили різні ключі від дверей, відмички, а також купу прикрас - обручки, ланцюжки та іншу біжутерію.
На місце події інспектори одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Як виявилося, громадяни приїхали з Харкова. Вони повідомили, що в Дніпрі незаконно вдерлися до кількох квартир. А один із затриманих вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.185 ККУ (Крадіжка). Гостей з іншого міста патрульні доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції, де з ними працюватимуть слідчі.

Дуже дякуємо заявниці за небайдужість, пильність та допомогу поліції!