У Дніпрі прибиральниці пограбували чоловіка з інвалідністю

У Дніпрі прибиральниці пограбували чоловіка з інвалідністю

29 листопада спецлінії 102 надійшло повідомлення крадіжку мобільного з квартири одного з будинків на проспекті Героїв. Патрульні прибули на місце події. Як виявилося, заявник - людина з інвалідністю запросив 2-х жінок поприбирати в його помешканні. Під час їхнього перебування в квартирі господар виявив відсутність свого мобільного телефону. Коли став запитувати у жінок, одна з них стала поводитися підрозріло, тому чоловік викликав поліцію.

Охоронці порядку перевірили громадянок. У однієї з них у взутті вони виявили мобільний телефон господаря. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Соборного відділку поліції.

Того ж дня, найдішло повідомлення про крадіжку мобільника в одному з торгових центрів міста. Патрульні оперативно прибули на місце події. Заявниця повідомила їм, що невідома витягнула в неї мобільний телефон, а коли її намагалися зупинити небайдужі громадяни, викинула телефон з кишені та стала тікати. Свідки вказали на ймовірну зловмисницю. Та, побачивши патрульних, хотіла швидко покинути місце події й побігла вбік виходу, але охоронці порядку її наздогнали та затримали.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції.