Красти не можна працювати: журналісти з’ясують подробиці “робочих буднів” одіозного Мішалова

Красти не можна працювати: журналісти з’ясують подробиці “робочих буднів” одіозного Мішалова

Редакція програми "Стоп корупції" продовжує розслідувати справу розкрадання бюджетних коштів одіозною родиною Мішалових. Зокрема, журналісти сформували інформаційний запит до Дніпровської міської ради з проханням надати копії ряду рішень установи від 23 лютого 2017 року.

"Ми працюємо над журналістським розслідуванням щодо можливого зловживання владою та перевищення службових повноважень посадовими особами Дніпровської міської ради, зокрема щодо секретаря Дніпровської міської ради у період з 2016 – 2017 рр. – гр. Мішалова В'ячеслава Дмитровича та підпорядкованих комунальних підприємств, що відбувалися під час укладення та виконання договорів на проведення будівельних та монтажних робіт, а саме з будівництва котелень у закладах освіти м. Дніпра, зокрема у середній освітній школі Вальдорфській по вул. А. Поля, 133 та дошкільному навчальному закладі № 153 по вул. Фабрично-Заводській, 5-а, у період з 2016 – 2019 рр.

У зв'язку з цим виникає об'єктивна необхідність в отриманні інформації, розпорядником якої є Дніпровська міська рада", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, пан Мішалов працював секретарем міськради у 2016-2017 роках, за цей час фірми його дружини, батька та самого В'ячеслава виграли тендерів майже на пів мільярда гривень.

Одна з найпоказовіших схем – встановлення котелень у навчальних закладах Дніпра, про що "СтопКор" вже робив велике розслідування. Тоді ми з'ясували, що фірми родини Мішалова отримали багатомільйонний підряд на цей проєкт.

Окрім цього, щонайменше 2 котельні взагалі досі існують тільки на папері, хоч бюджетні гроші за них і заплатили.