Понад 5,5 тисяч людей відсвяткували Різдво у центрі міста

Понад 5,5 тисяч людей відсвяткували Різдво у центрі міста

У центрі Дніпра зібралися понад 5,5 тисяч людей, аби відсвяткувати Різдво. Нагадаємо, що цьогоріч новорічне містечко збільшилось: тепер воно розташувалося одразу на двох центральних площах – Героїв Майдану та Європейській. Мерія Дніпра підготувала розважальну програму. Зокрема, 6 січня тут виступив Олег Скрипка та «Le Grand Orchestra».

Дніпрянка Олена Островська у захваті від організації свята:

«Ми тут живемо і нас переповнюють прекрасні відчуття: все блискуче і святкове. Зараз дуже цікаво і весело. Дякую міській владі за організацію концерту».

Надія Прищеп також висловила захоплення. Вона зранку була у церкві, а потім приїхала до центру подивитись концерт.

«Чудово, що вже ввечері є можливість відвідати такий святковий концерт. Я у захваті. Це гарні емоції та приємні враження. Дякую, що це організовано», – розповіла дніпрянка.

Серед присутніх були і фанати творчості Олега Скрипки. Так, Віталій Хобець зазначив, що разом з друзями прийшов спеціально на виступ співака.

«Так співпало, що і свято велике, і виступ улюбленого виконавця. Тут атмосфера святкова і гарний виконавець. Це все те, заради чого ми тут. Ми хотіли б, щоб такі концерти відбувалися ще», – зазначив Віталій.

Сергій разом із родиною приїхав спеціально на концерт із Нікополя. Подібні ініціативи міської влади Дніпра оцінює позитивно.

Нагадаємо, 7 січня о 19:00 розпочнеться шоу-програма «Щедрий вечір» і вертеп-мюзикл. Новорічний ярмарок у середмісті працюватиме до 13 січня.