П'яний дніпрянин поцупив барний столик з-під центральної ялинки "в подарунок дружині"

П'яний дніпрянин поцупив барний столик з-під центральної ялинки "в подарунок дружині"

Незвичайне повідомлення надійшло спецлінії 102 5 січня бизько опівночі. Телефонувала жінка. Вона повідомила, що 2 чоловіки та 2 жінок поцупили барний столик біля одного павільонів на площі Героїв Майдану біля головної ялинки міста.

Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

Невідомі завантажили його до автомобіля Ford Kuga та поїхали у невідомому напрямку. Заявниця надала прикмети транспортного засобу.

Патрульні розпочали пошуки вказаного авто і незабаром йогов знайшли на вулиці Привокзальній. Транспортний засіб зупинили. Водій за кермом зізнався, що причетний до події, але вказав, що забрав стіл не один, а разом зі спільником. останнього чоловік висадив неподалік вулиці Робочої.

Поліцейські опрацювали прилеглу територію і виявили вказаного громадянина. 36-річний чоловік був напідпитку. Він не заперечував, що умисно заволодів столом. Як він пояснив, саме такий стіл захотіла його дружина, тому він і відніс його собі до дому.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та обох чоовік доставили до Шевченківського відділку поліції.