У парку Шевченка грабіжники нападали на людей з ножом та газовим балончиком

У парку Шевченка грабіжники нападали на людей з ножом та газовим балончиком

Одразу декількох громадян, причетних до розбійних нападів та пограбувань, затримали патрульні Дніпропетровської області.

Так 3 січня близько 22-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про розбійні напади у парку Шевченка. Кілька невідомих під погрозою ножа побили 2 заявників, застосували газовий балончик та відібрали мобільні телефони.

Патрульні отримали прикмети нападників та розпочали пошуки. Незабаром правоохоронці помітили на Січеславській набережній 2 громадян, які, побачивиши поліцейських намагалися зникнути з поля зору та викинули з кишень мобільні телефони. Осіб затримали.

Потерпілі упізнали в затриманих нападників та один з телефонів, інший був викрадений напередодні вночі.
На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила у громадян ніж, балаклаву та газовий балончик. Ті ж зізналися, що здійснили 5 вуличних пограбувань та розбійних нападів у центрі міста та назвали ще одного свого спільника.
В подальшому з затриманими працюватимуть слідчі.

7 січня спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що побачив, як невідомий на вулиці Пастера розбив скло в автомобілі Daweoo Matiz та витягнув з нього мобільний телефон

Патрульні одразу прибули на місце події і спільно з небайдужими громадянами затримали ймовірного грабіжника.Той поводився неадекватно, погрожував оточуючим та правоохоронцям. До чоловіка застосували фізичну силу та кайданки.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили у затриманого телефон, який згодом впізнала власниця автомобіля. Чоловіка доставили до Дніпровського відділку поліції.