У Дніпрі працівниця банку стала поліціянткою

У Дніпрі працівниця банку стала поліціянткою

Змінила офіс, депозити та підбори на шеврони, кайданки та зброю. Карина Цицора в 2017 приєдналася до лав правоохоронців. Чому працівниця банку вирішила стати поліціянткою?

Карина — історик за освітою, та вже четвертий рік поспіль працює в лавах правоохоронців. Зараз вона патрулює АНД-район. Карина Цицора каже, що стати копом — це її абсолютно зважене рішення, хоча й скласти всі іспити вдалося не з першого разу. Але зараз жінка вже навчилася "розрулювати" будь-яку ситуацію: чи хуліганство, чи крадіжку, чи навіть вбивство.

Зараз Карина — заступниця командира взводу і більше за все вона любить нічні патрулювання.

"Вдень більш спокійно, або виникають якісь штатні, рядові ситуації. А вночі — більше креатива та творчості в нашій професії проявляється", — каже Карина Цицора.

Жодного разуполіціянтка не пожалкувала про зміну діяльності. Її приоритети в роботі — це цілодобова допомога та оперативність.

"Ніколи не знаєш, чим зміна почнеться та завершиться. Це може бути якійсь виклик, може бути самостійно виявлене порушення, а може — оперативно розкритий злочин", — розповідає про свою роботу Карина.

Ще декілька років тому своє професійне свято дівчина відзначала в теплому кабінеті,але 17 січня, у річницю служби, вишукується у формі на плацу.