У Дніпрі 5-річний хлопчик живе в помешканні без вікон і опалення (ФОТО)

У Дніпрі 5-річний хлопчик живе в помешканні без вікон і опалення (ФОТО)

"Сидів під парканом один". Таке повідомив небайдужий громадянин спецлінії 102 про хлопчика, якого він виявив сьогодні о 4-й годині ночі на вулиці Бібліотечній.

Патрульні приїхали на місце події. Там вони побачили 5-річного хлопчика у брудному одязі. Той повідомив, що батьки пішли з дому, а він попрямував до бабусі. Тієї не знайшов. Патрульні взяли дитину до службового автомобіля і відвезли додому — будинку у провулку Ламаному.

Виявилось, що хлопчик проживає у помешканні безвікон, без опалення, в жахливих антисанітарних умовах. Матір дитини у цей час спокійно спала. Про цей факт поліцейські повідомили ювенальну превенцію Новокодацького району.

Сьогодні ж близько опівдні до патруля знову звернулися небайдужі сусіди будинку у провулку Ламаному та попросили їх подбати про виявленого вночі хлопчика, оскільки його мати веде асоціальний образ життя — пиячить та не працює. Поліцейські, за вказівкою ювенальної превенції, доставили жінку з дитиною до відділку. Туди ж приїхали і співробітники соціальних служб. Вони вирішуватимуть подальшу долю малюка.