Негода у Дніпрі: комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків

Негода у Дніпрі: комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків

Через негоду у Дніпрі комунальні служби міста працюють без перерв для ліквідації наслідків.

Станом на 12:00 дванадцятого лютого задіяно 102 одиниці спецтехніки: 55 –посипальної, 13 - снігоочисної, а також 15 самоскидів, 6 навантажувачів і 13 одиниць малої техніки для обробки тротуарів.

З ночі середи було використано 1778 тонн спеціальної протиожеледної суміші.

О четвертій годині ранку 315 співробітників комунальних підприємств розпочали очищення тротуарів, зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів.

З 8:00 уся малогабаритна спеціалізована техніка направлена ​​на розчищення і обробку протиожеледними матеріалами внутрішньоквартальних проїздів житлових масивів і під'їздів до поліклінік та лікарень в усіх районах міста.

Станом на 12:00 середи, за весь період з 5 лютого, на гарячу лінію міської ради надійшло вже 299 звернень щодо повалених через негоду дерев. Зараз по всьому місту працює 10 бригад КП «Зеленбуд», які вже виконали 283 заявки.

Комунальне підприємство «Міськсвітло» продовжує працювати над відновленням зовнішнього освітлення у Дніпрі. Від мешканців постійно надходять нові звернення. Мерія за цей період прийняла 208 заявок про відсутність освітлення на вулицях. 90 % аварійних ділянок відновлено.

Співробітники комунального підприємства «Гідроспоруди» продовжують очищувати дощоприймачі від снігу. Першочергово - центральну частину Дніпра та основні магістралі. По місту працює 8 бригад.

Усі роботи триватимуть до повної ліквідації наслідків негоди.