53 родини синельниківських залізничників отримали ключі від квартир у двох новобудовах

53 родини синельниківських залізничників отримали ключі від квартир у двох новобудовах

18 лютого53 родини синельниківських залізничників отримали ордери та ключі від квартир у двох новобудовах, зведених Придніпровською залізницею у рамках житлової програми АТ «Укрзалізниця». Про це повідомили урегіональній філії"Придніпровської залізниці " АТ "Укрзалізниця"

Начальник служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Придніпровська залізниця» Олена Савченко зазначила, що програма будівництва для залізничників продовжує діяти, а отже, новосіллям у родинах залізничників бути й надалі.

Квартири у двох житлових секціях по вул. Чехова, 4 а та 4б отримали працівники Синельниківського локомотивного та пасажирського вагонного депо, дистанції колії, пенсіонери-залізничники, які стояли у загальній черзі, а також пільговики – багатодітні родини та родини учасників АТО.

Першу чергу 100-квартирного житлового комплексу на вул. Чехова було заселено в 2018 році. Комплекс побудований відповідно до галузевої програми будівництва житла для залізничників, ухваленої керівництвом АТ «Укрзалізниця».