Дніпряни стали учасниками великого хореографічного змагання

Дніпряни стали учасниками великого хореографічного змагання

В одному з 24 найпрестижніших світових танцювальних конкурсів — Міжнародному фестивалі танцю TANZOLYMP 2020 — взяли участь вихованці Дніпровської дитячої школи класичного танцю.

Конкурс проходив у м. Берліні (Німеччина) з 13 по 17 лютого. Повідомляють удепартаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Дніпряни стали учасниками великого хореографічного змагання

TANZOLYMP — це велике хореографічне змагання, під час якого представники з усього світу демонстрували тенденції і досягнення своїх шкіл та академій. Цей фестиваль був складним випробуванням для танцівників і водночас надав можливість підвищити свій професійний рівень у майстер-класах та семінарах.

Конкурсну програму оцінювала міжнародна команда журі, до складу якої увійшли відомі танцюристи, вчителі та хореографи.

Інтернаціональний склад учасників фестивалю налічував понад 1000 конкурсантів з 20 країн світу: Білорусь, Бразилія, Італія, Іспанія, Казахстан, Канада, Корея, Німеччина, Норвегія, Португалія, Туреччина, Швейцарія, Японія та інші.

До фестивалю школою було підготовлено 6 вихованців, які виступали у категорії «Професіонали» на рівні з учасниками професійних хореографічних училищ: Албатова Альона, Давидова Марія, Константиновська Дар’я, Михайлець Аліса, Пашкевич Маргарита, Чеснова Олександра. За підсумками фестивалю українські конкурсанти отримали: 1 золоту винагороду, 5 срібних та 2 бронзових.