Справу 1-класниці, яку вдарило током, і яку майже півгодини витягувати з того світу, намагаються "замяти"

Справу 1-класниці, яку вдарило током, і яку майже півгодини витягувати з того світу, намагаються "замяти"

У Київській шкільні їдальні першокласницю Аішу Суліман врарило током. Майже півгодини лікарі намагалися запустити дитині серце. Дівчинка ледве вижила. А справу по цьому трагічному випадку намагаються "замяти".

Про це заявляє мати дівчинки.

Далі публікуємо її звернення без змін.

"Заявляю про повне, масштабне, резонансне порушення прав дитини - Аіші Суліман, учениці київської школи №69, яку вдарило в шкільній їдальні струмом!!!


є докази!!! проведена судово-медична експертиза, де написано у висновку: Аішу Суліман вдарило струмом в шкільній їдальні, тоді, коли вона взялася правою рукою за металевий прилавок, купуючи булочку!!! Суд-мед-експертизу зробили місяць тому, і лише зараз мама Аіші має право всім розказати про це, адже нині вона дізналася – кримінальне провадження в справі Аіші Суліман ЗАКРИТО!!!

4.04.2018р. першокласниця купувала булочку в їдальні, вона взялася за металевий прилавок, в цей момент стався удар струмом, руку Аіші заціпило, вона не могла відірвати руку від сеталу, вона страшенно кричала, її очі наповнилися кров.ю, серце зупинилося і Аіша впала замертво!!!

Дитині викликали швидку школярі - і це в їдальні, повній дорослих!!! медики спершу відмовлялися присилати швидку, поки ж бригада приїхала, дитині ніхто серце не качав. Перша бригада лікарів констатувала клінічну смерть, надали першу медичну допомогу і викликала реаніматологів, які качали серце Аіші приблизно хвилин 24!!!!!

Фельдшер вперто рятував дівчинку і вона задихала, серце забилося!!!

І тут почалися порушення прав дитини, до яких причетні чиновники!!!!! Я довго думала - хто такий сильний, що через Аішу переступили на всіх інстанціях і пішли далі??? І ЗАЯВЯЮ – МІСЬКІ ЧИНОВНИКИ !!!!!

В першій клінічній лікарні по вул. Богатирській, куди госпіталізували Аішу, заявили журналістам, що з Аішою сталася «раптова дитяча смерть». І це повторили в КМДА. "Мама приховувала, що в дитини хворе серце" - заявили в школі -- і почалася масова ТРАВЛЯ мами постраждалої школярки!!!

Наголошую, мама до лікарів Богатирської не має жодних претензій!!! Вони повернули Аішу до життя!!!!!

В лікарні до мами, яка сиділа під дверима реанімації, де рятували дитину, підійшла жінка, яка представилася слідчою управління поліції Солом.янського району, і взяла пояснення про те, що Марина робила в момент, коли постраждала її дитина.

На той момент в лікарні вже були представники КМДА, одна з них представилися начальницею департаменту КМДА, загалом чиновників було троє!!!. Вони були в лікарні РАНІШЕ за швидку з постраждалою!!

Марина в слідчої попросила написати їй заяву про удар струмом її доньки. Слідча сказала, що поліція працює в школі і завтра буде зрозуміло що станелося з Аішою. Але «завтра» слідча сказала – у вашої дитини була раптова дитяча смерть, яка заява – на кого, при чому тут школа!!! До Аіші в реанімацію не викликали суд-мед-експерта!!!

Ви знаєте що таке ТРАВЛЯ??? Позиція школи: «мама приховувала стан здоров.я Аіші, саме тому вона «раптово померла»!!! Аіша народилася семимісячною, в неї як і у всіх таких дітей не було закрите овальне вікно в серці, але воно закрилося в рік і 2 місяці!!! Та раз на рік Марина водила Аішу, а заодно і старшу сестричку, на УЗІ серця. І В КАРТОЧЦІ Аіші чорним по білому написано «дитина здорова»!!! На сьогодні медкартка в слідчих, вони не віддають її мамі. Але є нотаріально завірені копії, ви побачите «здорова»!!!!!

До питання – чому мама не написала заяв в поліцію одразу – вона хотіла, їй відповіли «завтра», Марина постійно спілкувалася зі слідчою телефоном, вимагала, аби та прийняла заяву, доказувала, що стався удар струмом, але слідча постійно заявляла, що була перевірка закладу, порушень не виявлено. І в день, коли Марина побачила на пальцях Аіші чорні цятки – вона першим ділом відправила фото з ними слідчій!!! І вона сподівалася на допомогу поліції, натомість почула від всіх, що це «просто цятки»

Я вдячна Богу і Аіші, що ця дитина жива попри удар струмом!!!!! попри ненадання першої медичної допомоги на очах в багатьох дорослих!!!! і ми цих дорослих не звинувачуємо, а констатуєм факт, що дитина вижила попри все!!!!

ХТО??? ХТО може похвалитися, що її дитина вижила, не дихаючи понад 24 хвилини???? Таких випадків слідчі, що шукали сліду струму, не знають. Вони таку процедуру робили лише з мертвими.

Аіша не закопана в землю, і за це Марина і її старша донечка дякує Богу, людям -- і самій Аіші.
але настав час сказати --- Аіша не може лежати і чекати, поки мозок і тіло відновляться, дитина потребує системної допомоги реабілітаційної, психологічної, всебічної!!! мама не просить грошей, їй треба відновити дитину. але їй доводиться терпіти ПЕКЛО НА ЗЕМЛІ!!!

ВСІ КОЛА ПЕКЛА ВОНА ПРОЙШЛА, І КІНЦЯ ЦИМ СТРАЖДАННЯМ НЕМАЄ. ВОНА САМА БІГАЛА ЗА СЛІДЧИМИ, ВОНА САМА БІГАЛА В КМДА, ШКОЛУ, ЛІКАРНЮ.

ХТО??? Хто був зацікавлений, аби справу удару струмом в столичній школі спершу приховали, замаскували, а потім не розслідували???!!!!
Як ви думаєте???? Хто мав всі важелі впливу??? я не прошу допомоги для себе, але прошу не дати вкотре злити маленьку дівчинку!!!!!!