У Дніпрі близько 700 літрів вилученого алкоголю направлять на виготовлення антисептиків (ФОТО)

У Дніпрі близько 700 літрів вилученого алкоголю направлять на виготовлення антисептиків (ФОТО)

У Дніпрі ліквідували чергову незаконну наливайку, яка працювала на ж/м Сокіл. Під час інспекції було вилучено близько 700 літрів незаконного алкоголю. Його направлять на виготовлення антисептиків.

«Попри заборону продажу спиртного на розлив, порушуючи рішення комісії ТЕБНС щодо призупинення роботи різних закладів, де масове скупчення людей, є несовісні містяни, які без жодних дозвільних документів продають спиртні напої. Близько 700 літрів вилученого звідси алкоголю направлять на виготовлення стерилізаційних засобів, антисептиків для рук», – сказав заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

За його словами, на сьогодні вже є домовленість з фармацевтичними компаніями щодо виготовлення дезінфікаторів з вилученої сировини, яке місто, відповідно до рішення комісії ТЕБНС, передаватиме на давальницькій основі і отримуватиме готовий продукт безкоштовно.

На власника наливайки складено адміністративний протокол, який передадуть до відповідних інстанцій.



Дніпрянка Марія радіє, що не смердітиме навкруги:

«Мешкаю неподалік від цього місця. Не передати словами як рада, що нарешті закривають цю наливайку. Постійний гамір, неприємні запахи від забігайлівки. Скільки вже людей, сімейних пар поспивалися. Невідомо, яка якість того, що наливали. Дуже добре, що наводять лад. Так і має бути! А те, що спиртне піде на виготовлення антисептиків, то ще краще».