У Дніпрі син побив батька ломом та раптово помер

У Дніпрі син побив батька ломом та раптово помер

14 квітня, близько 17-ї години, до поліції надійшло повідомлення про домашнє насильство в одному з будинків на вулиці Лейтенанта Роя. Заявниця повідомляла про те, що син побив батька, поводиться агрессивно. Патрульні прибули на виклик.

Про це повідомили у патрульній поліції у Дніпропетровській області.

На місці з’ясувалося, що 33-річний чоловік спричинив тілесні ушкодження металевим ломом своєму 61-річному батькові. Той перебував у скривавленому одязі та мав розсічення голови. Оскільки чоловік потребував медичної допомоги, поліцейські викликали йому швидку, яка за декілька хвилин прибула на місце.

Як виявилося пізніше, син неодноразово вчиняв домашнє насильство.

Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, поводився агресивно, погрожував оточуючим металевим ломом. Аби він не завдав шкоди собі та оточуючим, поліцейські затримали чоловіка й застосували кайданки. Громадянина посадили до службового автомобіля та стали опитувати очевидців щодо ситуації, яка виникла.

Незабаром інспектори помітили, що затриманий не реагує на питання і перебуває в непритомному стані. Патрульні одразу розпочали надавати йому першу домедичну допомогу і покликали лікарів швидкої. Та, на жаль, усі зусилля були марними. Лікарі зазначили, що чоловік раптово помер.

На місці події викликали слідчо-оперативну групу та ДБР.