Обережно: у Дніпрі шахраї дурять людей та крадуть мобільні телефони

Обережно: у Дніпрі шахраї дурять людей та крадуть мобільні телефони

Обдурили чоловіка та забрали телефон — патрульні знайшли ймовірних шахраїв.

Сьогодні, близько 11-ї години спецлінії 102 зателефонував 58-річний чоловік і повідомив, що до нього на вулиці Романовського звернулися двоє невідомих та попросили мобільний аби зателефонувати. А коли заявник дав телефон, ті сіли до таксі й поїхали геть.

Патрульні з'ясували прикмети ймовірних зловмисників та номер таксі. Завдяки камерам "Безпечне місто" його знайшли й зупинили. Водій повідомив, що дійсно він підвозив двох громадян. Ті взяли телефон у чоловіка, якого один із них назвав своїм родичем. Водій зазначив, що повертався на місце події аби віддати його власнику, а де перебувають його пасажири — не знає.
Втім, під час спілкування з інспекторами до нього вони знову зателефонували і попросили приїхати. Патрульні прослідували за таксі і згодом, затримали двох чоловіків, які сіли до нього.

Громадян доставили до заявника, який упізнав у них своїх кривдників. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Як виявилося, один із затриманих два тижні тому звільнився з місць позбавлення волі, а проблеми із законом мав вже неодноразово. Обох чоловіків доставили до Самарського відділку поліції.