Для жінок Дніпропетровщини відкрили гарячу лінію безкоштовної психологічної допомоги

Для жінок Дніпропетровщини відкрили гарячу лінію безкоштовної психологічної допомоги

Мешканки Дніпропетровщини, що відчувають потребу у психологічній та емоційній підтримці під час карантину, можуть звернутися за допомогою на гарячу лінію.Допомога надається, насамперед, жінкам з інвалідністю, мамам особливих дітей, ветеранкам, медичкам, поліціянткам, а також жінкам поважного віку – 60+. Всі консультації – безкоштовні.

Про це повідомили в організації підтримки жіночих ініціатив Gender Stream.

"Мешканки Дніпропетровщини, що відчувають потребу у психологічній та емоційній підтримці під час карантину, можуть звернутися за допомогоюдо нас за номером – 0-800-505-085. Консультуватимуть кваліфіковані психологині-практики. Допомога надається, насамперед, жінкам з інвалідністю, мамам особливих дітей, ветеранкам, медичкам, поліціянткам, а також жінкам поважного віку – 60+. Всі консультації – безкоштовні.

Телефон довіри та підтримки функціонуватиме, щонайменше, до серединичервня. Ми працюємо для вас у будні дні з 14:00 до 18:00.

Робота “гарячої лінія” спрямована на підтримку та вдосконалення психологічного здоров’я під час соціальної ізоляції, викликаної карантином через пандемію Covid-19. Для реалізації проєкту залучено виключно жінок з відповідною професійною кваліфікацією.

Завдяки консультаціям жінки отримують психологічну підтримку, що впливає на їх емоційний стан і рівень мотивації до життя. А переадресація до необхідних служб дасть змогу отримати вірну інформацію/ліки/допомогу.

Важливо зазначити: однією із цілей проекту є підтримка у жінок психологічної стійкості або резільєнтності (психічного ресурсу, який має людина, аби долати життєві негаразди, будувати плани і втілювати їх в життя, налагоджувати і підтримувати відносини, а також адаптуватися до несприятливих змін).

Закликаємо звертатися на лінію довіри та підтримки жінок із найбільш вразливих верств, та надаватимемо допомогу всім, хто її потребуватиме", — говорять в організації.