Як у Дніпрі під час карантину приводять до ладу зупинки транспорту (ВІДЕО)

Як у Дніпрі під час карантину приводять до ладу зупинки транспорту (ВІДЕО)

На сьогоднішній день, в місті налічується біля 600 зупинок громадського транспорту, на яких встановлено навіси, павільйони або інші типи конструкцій, з них 118 нових, жовтих, що були встановлені протягом останніх 3-х років. Усі вони потребують регулярного догляду, миття, малого поточного ремонту.

Про це розповідають удепартаменті транспорту.

У цьому році цим займається підрядник, що виграв тендер на послуги з миття та прибирання зупиночних комплексів.

Нажаль, під час карантину, коли людей на вулицях поменшало, активізувалися вандали, що наносять написи з рекламою на будівлі та зупинки громадського транспорту. В разі встановлення осіб вандалів, крім адміністративної відповідальності, комунальне підприємство також подає цивільний позов з відшкодування вартості очищення від написів на зупиночному комплексі.

Загальна сума відшкодувань, з урахуванням судового збору, складає від 2,5 до 7 тисяч гривень. Частіше за все написи наносять підлітки, інколи неповнолітні особи, відповідальність за яких несуть їх батьки.

Зважаючи на реалії нашого часу, окрім мийки та прибирання, необхідно проводити також і дезінфекцію зупиночного комплексу , що успішно і робить підрядник.

Після прибуття на об’єкт, спочатку проводиться мийка та очищення від наліпок бокових скляних стін зупинки, потім черга сидінь та внутрішніх елементів конструкції. Всі частини зупинки обробляються спеціальним засобом, до складу якого входить спирт, перекис водню та лужний засіб для очищення зупинки від бруду.

ВІДЕО