У Дніпрі затримали неповнолітнього з ножем (ФОТО)

У Дніпрі затримали неповнолітнього з ножем (ФОТО)

Двох неповнолітніх днями виявили патрульні на вулиці. Один хлопчик втік із дому, і про його зникнення повідомила мати. Іншого з ножем в руках помітила небайдужа громадянка і повідомила на 102. Патрульні подбали про те, аби діти повернулися додому.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області.

10-річний син однієї з мешканок Чечелівського району неодноразово тікав із дому. Цього разу мати навіть не уявляла де його можна знайти. Але допомогли патрульні. Під час відпрацювання території вони помітили дитину, схожу за прикметами на неповнолітнього втікача. Той, побачивши поліцейське авто, кинувся навтьоки, і заліз на один із гаражів. Втім, інспектори вмовили його злізти та повернутися додому.

Про те, що на подвір'ї однієї з шкіл ходить хлопчик із ножем в руках повідомила небайдужа перехожа. Коли патрульні прибули на місце події, інформація підтвердилася. При появі поліції малий намагався втекти. Його наздогнали і запитали навіщо йому ніж. 11-річний хлопчик повідомив, що за його допомогою хотів би піти з життя. Поліцейські вмовили його покласти ніж й поговорили з ним. А потім відвезли до Дніпровського відділку поліції та передали співробітникам ювенальної превенції для з'ясування усіх обставин такої поведінки дитини.