У Дніпрі знайшли дітей-наркоманів в неадекватному стані (ФОТО)

У Дніпрі знайшли дітей-наркоманів в неадекватному стані (ФОТО)

В майже неконтактному стані виявили вчора двох неповнолітніх небайдужі містяни та викликали поліцію. Як виявилося, діти вживали наркотики.

Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

12-річного хлопчика в неадекватному стані, з ознаками наркотичної інтоксикації помітили перехожі на вулиці Романа Шухевича. Вони викликали патрульних та швидку допомогу. Як пояснив брат неповнолітнього, якому стало зле, вони вживали наркотики, які взяли у дорослих хлопців. На місце події патрульні викликали співробітників ювенальної превенції Чечелівського відділку поліції та батька дитини. Хлопчика шпиталізували.

Іншого потерпілого від вживання наркотичних речовин підлітка виявили на вулиці 20-річчя Перемоги. Небайдужа громадянка помітила неадекватний стан дитини та викликали поліцію й швидку. За словами лікарів, попередньо у 13-річного хлопця наркотичне отруєння. Його шпиталізували. На місце події патрульні викликали матір дитини та повідомили про випадок ювенальну превенцію.

"Шановні батьки! Постійно нагадуйте своїм дітям про згубний вплив наркотиків, та страшні наслідки від їхнього вживання. Будьте відповідальними — цікавтеся де проводять вільний час ваші діти. Також нагадуємо, що під час карантину діти до 14 років мають перебувати на вулиці лише під наглядом дорослих", — звернулись поліцейські до батьків.