Будьте обережні: у Дніпрі все більше розбійних нападів

Будьте обережні: у Дніпрі все більше розбійних нападів

По гарячих слідах патрульні виявили ймовірних грабіжників та осіб, які скоїли розбійний напад.

Про це повідомляє Патрульна поліція Дніпропетровської області.

Так 17 травня, близько 2-ї години, спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на Донецькому шосе до нього підбігли кілька невідомих, штовхнули та відібрали сумку. В ній документи, гроші, картки. Чоловік надав прикмети нападників.

Патрульні оперативно прибули на місце події і обстежили прилеглу територію. На вулиці Богомаза вони помітили 5 осіб, схожих за прикметами на ймовірних зловмисників. Коли інспектори обстежили територію неподалік, то виявили речі заявника — гаманець та документи. На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу та доставили чоловіків до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.

18 травня поліцейські прибули на виклик на вулицю Юрія Кондратюка. Заявник повідомляв, що бачив як кілька осіб б'ють одного. Патрульні виявили на місці події 19-річного потерпілого. Той повідомив, що 4 малознайомих хлопців застосували до нього перцевий балончик, погрожували зброєю, побили його, ще й знімали усе це на телефон. Потім відібрали велосипед і поїхали на автомобілі BMW в напрямку вулиці Великої Діївської. Також потерпілий розповів, що раніше в нього з нападниками виник конфлікт через дівчину.

Під час обстеження прилеглої території на вулиці Фронтовій охоронці порядку виявили ймовірних зловмисників, яких упізнав потрепілий. Також інспектори з'ясували, де вони кинули велосипед, та знайшли неподалік предмет, схожий на пістолет. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадян до Новокодацького відділку поліції для з'ясування усіх обставин події.