Військові понтонери збудують понтон на місті обваленого мосту на Дніпропетровщині

Військові понтонери збудують понтон на місті обваленого мосту на Дніпропетровщині

Військові понтонери з 808-го понтонно-мостового полку виручать цивільних на Дніпропетровщині, де обвалився міст над затокою Каховського водосховища.

Інформацію про залучення підрозділуопублікувалаСлужба автомобільних доріг в Одеській області:

Напередодні військовослужбовці частини з Одещини вирушили у Дніпропетровську область для розгортання понтонного мосту, що забезпечить рух цивільного транспорту через затоку.

808-й понтонно-мостовий полк має значний досвід з розгортання відповідних постових переходів у короткий термін для потреб військових та неодноразовобрав участь у відповідних маневрах, також він залучався для виконання завдань за призначенням у районі проведення АТО та ООС на Донбасі.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині над затокою Каховського водосховища під вантажівкою обвалився автомобільний міст.За цим фактом в поліції відкрили три кримінальні провадження: за ч. 1 ст. 367(службова недбалість), ч. 1 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) та ч.1 ст.291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.