У Дніпрі чоловік з сокирою пограбував магазин: взяв гроші, горілку та пішов геть

У Дніпрі чоловік з сокирою пограбував магазин: взяв гроші, горілку та пішов геть

Патрульні затримали чоловіка, який ймовірно здійснив напад на магазин.

Ввечері 26 травня до поліції надійшла інформація про розбійний напад у продуктовому магазині Самарського району. Заявниця повідомила, що чоловік зайшов до крамниці з сокирою, забрав гроші, пляшку горілки, сигарети та пішов геть. Патрульні миттєво прибули на місце. Продавчиня підтвердила інформацію. Вона додала, що вже бачила раніше цього чоловіка. Неподалік магазину поліцейські знайшли сокиру, з якою, ймовірно, здійснив напад вказаний громадянин.

Охоронці порядку оперативно встановили особу, її ймовірне місце знаходження та почали відпрацьовувати територію. Згодом, схожу людину побачили на вулиці Чаплинська. З чоловіком поспілкувались. Останній поводив себе агресивно та відмовлявся співпрацювати. Під час поверхневої перевірки стали зрозумілі причини такої поведінка. Чоловік мав при собі поцуплені речі. Згодом його пізнали очевидці.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Самарського району. Ймовірного розбійника доставили до відділку поліції. Пізніше з’ясувалось, що чоловік раніше вже мав проблеми з законом.