Зупинили авто за порушення ПДД та знайшли наркотики: у Дніпрі все більше розповсюджують наркоречовини

Зупинили авто за порушення ПДД та знайшли наркотики: у Дніпрі все більше розповсюджують наркоречовини

Патрульні виявляють у Дніпрі осіб із забороненими речовинами.

Так, 30 травня на проспекті Петра Калнишевського патрульний екіпаж зупинив водія автомобіля Hyundai за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з ним інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння і запропонували пройти медогляд. Водій відмовився. На нього поліцейські склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

В салоні Hyundai перебувала пасажирка. Жінка помітно нервувала, тож охоронці порядку вирішили провести поверхневу перевірку транспортного засобу. В результаті, поліцейські виявили два сліп-пакети з невідомими речовинами, схожими на наркотичні, а також багато порожніх сліп-пакетиків та ваги. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу Індустріального відділку поліції.

31 травня на вулиці Ярослава Мудрого співробітники роти тактико-оперативного реагування помітили громадянина, який щось поклав на землю та почав фотографувати. Поліцейські підійшли ближче. Виявляється чоловік фотографував поліетиленовий згорток. На питання "що в ньому?" він повідомив, що це наркотична речовина, яку він мав заховати у цьому місці. Інспектори викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції, яка вилучила у затриманого ще 10 згортків з невідомими речовинами, схожими на наркотичні.