Фото- , відеофіксація ПДР у Дніпрі: подробиці від Департаменту благоустрою

Фото- , відеофіксація ПДР у Дніпрі: подробиці від Департаменту благоустрою

У Дніпрі розповіли про встановлення нових знаків, які інформують про фото- відеофіксацію порушень ПДР. Нагадаємо, що з 1 червня така фіксації починає працювати у Києві, а пізніше - і в інших містах.

Про це повідомили уДепартаменті благоустрою та інфраструктури Дніпра.

- Питання безпеки дорожнього руху є дуже актуальним у нашому місті, тому щоденно комунальники працюють над покращенням асфальтового покриття, оновленням дорожньої розмітки, встановленням нових знаків та світлофорів та багато іншого. Всі ці заходи необхідні для захисту найуразливіших учасників дорожнього руху – пішоходів та велосипедистів, - розповіли у Департаменті.

Наразі комунальники виконують роботи з монтажу дорожніх знаків. У нашому місті використовують знаки, що виготовлені з антикорозійних матеріалів або мають спеціальне захисне покриття. Більшість з них мають світловідбиваючу облямівку для привертання додаткової уваги водіїв.

Сьогодні КП "Дніпродорсервіс" виконали монтаж знаків 5.70 "Фото-, відеофіксація порушень Правил дорожнього руху", які інформують водіїв про можливість здійснення контролю за порушеннями Правил дорожнього руху за допомогою спеціальних технічних засобів.