Внутрішні авіарейси відновлюють з 5 червня: квитки вже можна купити від 499 грн

Внутрішні авіарейси відновлюють з 5 червня: квитки вже можна купити від 499 грн

Сьогодні на засіданні Уряду було прийнято рішення про відновлення внутрішніх авіарейсів з 5 червня. МАУ виконає перший рейс 5 червня. WindRose вже продає авіаквитки на рейси по Україні від 499 грн в один бік!

Українська авіакомпаніяМАУвже повідомила про відновлення рейсів зКиєвавОдесуз 5 червня 2020 року. Перший рейс до сонячної Одеси вилетить з Києва у цю п’ятницю та суботу, 5-го та 6-го червня, а повернеться з Одеси до Києва, відповідно, у понеділок та вівторок, 8-го та 9-го червня.

  • Київ – Одеса – 5 та 6 червня
  • Одеса – Київ – 8 та 9 червня

Ціна авіаквитків від 1505 грн в один бік.

Отже, наразі авіакомпанія МАУ почне виконувати поодинокі внутрішні рейси починаючи вже з цієї п’ятниці. Можливо, у найближчі дні додадуть квитки на інші напрямки по Україні. Наразі авіаквитки на внутрішні рейси МАУ є з 15 червня 2020 року.

А українська авіакомпаніяWindRoseвідновлює внутрішні рейси з 15 червня 2020 року, а такожвлаштовує акцію на внутрішні перельоти по Україні. Вартість акційних авіаквитківвід 499 грн в один бік!

Авіаквитки між п’ятьма найбільшими містами України –Києвом,Харковом,Дніпром,ЛьвовомтаОдесоювже в продажу.А також вже з 15 липня компанія почне обслуговувати ще один напрямок –Київ –Миколаїв.

Деталі акції:

  • розпродаж триватимедо 15 червня
  • квитки за акційною ціною можна купити на рейсиз 15 червня до 24 жовтня

Внутрішні авіарейси відновлюють з 5 червня: квитки вже можна купити від 499 грн

Компанія пропонує зручний розклад польотів Україною, завдяки якому пасажир має можливість обирати між вранішнім, денним та вечірнім вильотами та відвідати одночасно 2-3 міста на день. Зокрема, зі Львова до Харкова можна дістатися і повернутися назад протягом одного дня.