Лікарі Дніпра просять припинити переслідування

Лікарі Дніпра просять припинити переслідування

Лікарі Дніпра просять допомоги у зв`язку з тиском та переслюдуванням. По це йдеться упетиції до президента України.

"Шановний Володимире Олександровичу!
Від імені лікарської спільноти закликаємо Вас втрутитися у ситуацію та припинити тиск на лікарів- інфекціоністів Дніпра. Наші колеги, як і тисячі лікарів по всій Україні, стоять на передовій боротьби з коронавірусом.
Однак нині цькування інфекціоністів, спроваковане депутатом Вашої, пане Президент, політичної сили - Кирилом Нестеренком, - а також обласними очільниками Дніпропетровщини Олександром Бондаренком і Святославом Олійником, набирабть загрозливих обертів. Це відбувається за мовчазної згоди інших депутатів від "Слуги народу", які обиралися у Дніпрі: Максима Бужанського, Юрія Мисягіна, В"ячеслава Медяника,Сергія Демченка.
Наших колег-інфекціоністів просто мордують поліцейськими і прокурорськими перевірками. Чому замість допомоги вони відволікають весь медичний персонал?
Лікарі заявляли у відкритому зверненні до Вас,що коли закінчиться епідемія, готові будутьвідзвітувати за кожну копійку.Якщо кинути всі сили на це зараз -хто тоді лікуватиме хворих? Обласні чиновники? Депутати "Слуги народу"?Поліцейські з прокурорами?
Припинить знущатися над тими, хто рятує людські життя!
Пане Президенте, ми просимо не робити лікарів заручниками політичних розбірок і зупинити цей хаос, який штично провокують довколо інфекіоністів у Дніпрі. Вимагаємо накласти мораторій на перевірку медичних закладів,зокрема інфекційних лікарень під час пандемії коронавірусу"

Петиція, що була опублікована 15 червня, вже зібрала більше півтисячі підписів. Пітримайте лікарів, підпишить петицію.