Як голова облради Олійник бреше у деклараціях

Як голова облради Олійник бреше у деклараціях

Голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійниккожен рікподає недостовірну інформацію у своїй декларації, повідомляє Медіапростір.

Починаючи з 2014 року Святослав Олійник займає керівні посади області. Якщо проаналізувати його декларації, можна побачитибагато невідповідностей.

Наприклад, у щорічній декларації за 2015 рік не відображені дані про квартиру у Дніпрі площею 37,9 квадратних метрів, що належала йому на праві власності з 2014 року. Натомість, дані про вказану квартиру були внесені Святославом Олійником в щорічну декларацію за 2016 рік.

Вже у 2017 році теперішній голова облради продав свою квартиру, але інформацію про прибуток від продажу житла у декларації не вказав. А оту 2018 році згадав про продаж квартири і вніс дохід від неї.

Також,у 2017 році Олійник згадав про 2 квартири, якіналежали йому з 2010 та 2014рр, та не були вказані у декларації 2016 року. А у 2018, маючи "на балансі" 3 задекларовані квартири, він продає 3 та ще одна залишається. Дуже весела математика.

Ще у 2017 році зїявляється пункт про "Дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав". Але у минулих роках ніяких цінних паперів та корпоротивних прав задекларовано не було.

У 2019 році очільник облради задекларував дві земельні ділянки у селищі Любимівка та таунхаус на 260 квадратів у Дніпрі, обладнаним терасою та ганком.

Також у власності політика Ленд Ровер за майже мільйон гривень та два мільйона гривень готівкою.