У Дніпрі, незважаючи на спеку, продовжують ремонт тротуарів (ВІДЕО)

У Дніпрі, незважаючи на спеку, продовжують ремонт тротуарів (ВІДЕО)

На проспекті Поля вкладають тротуарну плитку. Приїжджає бригада о восьмій ранку і працює до шостої вечора. На спеку чоловіки не жаліються, кажуть, просто роблять свою роботу.

Містяни, яким тимчасово доводиться обходити тротуар стороною, до таких змін ставляться з розумінням. Ба більше, роботою задоволені.

“Це люди, чия робота на перший погляд не помітна, але без них наше життя було б гірше. Зараз вони працюють під палючим сонцем та слова подяки у свій бік чують дуже рідко. А від можновладців та народних обранців, взагалі ніколи. До речі останні, своїми кріслами зобов’язані, як раз таким роботягам, — розказує Антон Андрієнко спеціаліст з питань благоустрою та інфраструктури міськради Дніпра. — А я хочу своїм прикладом показати, що казати «ДЯКУЮ» — це не важко. Підходжу до робочих, спілкуюсь, тисну руку та кажу «Дякую вам за вашу роботу». Днями Максим Бужанський, у своєму телеграм-каналі дорікнув комунальникам на стан парковки біля елітного ресторану, де нещодавно пообідав. Комунальники недоліки усунули, а ось дякую так і не почули. Бужанський демонстративно відмовився подякувати цим простим людям, що роблять життя у Дніпрі кращим. Максим, нарешті знайдіть в собі силу сказати цим людям ДЯКУЮ!”

Подробиці — у сюжеті телеканала ДніпроТВ: