У Дніпрі відбулося перше засідання територіальної виборчої комісії

У Дніпрі відбулося перше засідання територіальної виборчої комісії

У Дніпрі 12 серпня відбулося перше засідання територіальної виборчої комісії. Проте трохи із запізненням, бо голова комісії та секретар запізнилися. На засіданні були присутні 12 з 18 членів комісії.

Нагадаємо, головою виборчої комісії міста Дніпро є представник фракції "Слуга народу" Олександр Саленко, заступник з партії "За майбутнє", а секретар від "Батьківщини". Загалом засідання тривало годину. Члени комісії встигли посперечатися бо деякі висловили обурення некомпетентністю головуючого комісією.

Як розповіла членкиня Дніпровської територіальної виборчої комісії Наталя Гусаревич, на першому засіданні були традиційно розглянуті загальні питання.

- Члени комісії прийняли присягу і таким чином підтвердили свої повноваження. На порядку денномуу нас було 3 питання, якзвичайно це відбуваєтьсян а перших засіданнях. Першим питанням прийнялиграфік роботи нашої комісії. Він визначен у робочий час, с понеділка по п'ятницу с9 до 18 години. Ми також будемо працювати у суботу до 15 години. І, звичайно, у ті дні, коли будут прийматисядокументи, ми будемо працювати до 24 години, - розповілаНаталя Гусаревич.

Наступне засідання планують провести на наступному тижні