1,3 мільярда гривень – борг дніпрян за опалення. У розпал сезону КП «Теплоенерго» нагадує про своєчасну сплату рахунків та реструктуризацію заборгованості 

sukh

Борг дніпрян за опалення складає 1,3 мільярда гривень. У період активного опалювального сезону представники Комунального підприємства "Теплоенерго" висвітлили значення своєчасної оплати рахунків.

«Ми радимо відповідально ставитися до сплати послуг за тепло. Якщо споживач має борг за тепло від трьох і більше місяців, комунальне підприємство може подати позов до суду. Аби цього не сталося, ми пропонуємо нашим абонентам оформити реструктуризацію боргу», — інформує Анастасія Сухіна, помічниця директора КП «Теплоенерго.

Для отримання можливості реструктуризації боргу споживачеві слід звернутися до абонентського відділу КП «Теплоенерго», розташованого за адресою: вул. Королеви Єлизавети ІІ. При візиті слід мати при собі копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, довідку про склад родини та довідку про доходи за останні 6 місяців усіх повнолітніх членів сім'ї.

Реструктуризація дозволить розподілити заборгованість за більш прийнятними для споживача умовами, наприклад, за допомогою менших платежів. При цьому існує можливість уникнути подачі судового позову від КП «Теплоенерго».

photo_2023-12-18_12-38-19