10,2 мільйони гривень – на підтримку військових Дніпропетровщини

интерпайп

Понад два місяці наш фонд «Відродження регіону» допомагає захисникам України, лікарням і вимушено переміщеним особам, передає Горсовет.

Благодійний фонд фінансується головним чином за рахунок компанії, профспілок підприємств ІНТЕРПАЙП та внесків небайдужих співробітників.

Допомагаємо найнеобхіднішим:

Понад 3 мільйони гривень спрямували на допомогу військовим частинам та силам територіальної оборони. Закуповуємо запчастини та інструменти для ремонту вантажної техніки, колючий дріт для укріплень, генератори. А ще – рації, коліматорні приціли, квадрокоптери, планшетні комп’ютери і ноутбуки.

Майже 5 мільйонів гривень витратили на екіпіровку та амуніцію. Головним чином це – бронежилети для наших захисників. Також закупили розгрузки, футболки, балаклави та іншу екіпіровку для мобілізованих працівників ІНТЕРПАЙП.

2 мільйони гривень – допомога у медичному забезпеченні лікарень і військових, зокрема мобілізованих працівників ІНТЕРПАЙП. Формуємо загальні аптечки для наших захисників, доставляємо медикаменти до військових частин і на передову.

Закуповуємо препарати «штучної крові», знеболюючі, розхідники, перев’язувальні матеріали, а також додаткове обладнання для лікарень, які приймають постраждалих із зони бойових дій.

180 тисяч гривень склала гуманітарна допомога. Зокрема підтримка місцевих шелтерів та доставка європейських гуманітарних вантажів для медиків, укриттів та військових частин.

Віримо в ЗСУ і продовжуємо підтримувати військових Дніпропетровщини, що зараз 0боронять Україну на передовій!

Нагадаємо, раніше ми писали В Днепре из-за аварии некоторые улицы остались без воды: когда появится (Адреса)