Соцпрацівникам Дніпра доставили брендовані аксесуари для роботи

Соцпрацівникам Дніпра доставили брендовані аксесуари для роботи

Соцпрацівникам Дніпра доставили 550 брендованих аксесуарів для роботи. Сумки та наплічники із логотипом та написом «Департамент соціальної політики» прибули до Дніпровського міського територіального центру соціального обслуговування.

«Сьогодні ми отримали 350 рюкзаків та 200 сумок. На них всі чекали із нетерпінням, адже для соцпрацівниць зручна сумка або рюкзак – річ необхідна. Часто їм доводиться носити важкі пакунки підопічним, а у пакетах чи просто в руках робити це було нелегко. Тепер необхідно всі рюкзаки та сумки розвезти по 8 районах міста та роздати нашим працівницям. Думаю, зробимо це в найближчі декілька днів», - розказала перша заступниця директора міського територіального центру соціального обслуговування Юлія Олександрова.

Нагадаємо, що раніше декілька наплічників та сумок соцпрацівницям видали для тестування. Ольга Карпікова була однією з тих, хто перевіряв їх якість на практиці.

«В мене був пробний варіант рюкзаку, тому я вже встигла випробувати його на міцність. Він зручний, місткий, тут є декілька відділень, для документів, для особистих речей тощо. Лямки можна відрегулювати під будь-який розмір. До цього ми носили продукти в пакетах. А ось із рюкзаками в нас тепер вільні руки, та й навантаження рівномірно розподілене на плечі та руки. Ці аксесуари нам дуже доречні», - розповіла про деталі соціальна працівниця територіального центру Ольга Карпікова.

Окрім наплічників, передбачено ще сумки. Вони також мають логотип та напис для ідентифікації працівників соціальної служби.

«Сумка містка, тут є розсувне дно, є кишенька для особистих речей, надійна застібка та дві ручки - коротка та довга. Ми носимо замовлення нашим підопічним. Скласти їх у пакет, щоб було зручно, не завжди виходило. А в такій сумці можна краще розмістити продукти та інші речі. Ми будемо із задоволенням ними користуватися», - поділилася враженнями соціальна працівниця Тетяна Брежнєва.