168 годин відсічі окупантам: звернення міністра оборони України

88_main

Вранці 3 березня міністр оборони України Олексій Резніков традиційно звернувся до українців.

168 годин. Вже цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам.
Ніхто. Усвідомте це. Ніхто. Ні в Росії, ні на Заході не вірив, що ми протримаємося тиждень. Ніхто.
Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%, - відзначив міністр.

Він наголосив - це результат героїзму наших захисників і захисниць, результат професійних дій нашого командування та самовідданості медиків, рятувальників, комунальників, залізничників, журналістів - усіх, хто тримає свій фронт. А також звичайно - голів військово-цивільних адміністрацій та мерів, які зараз на передовій - Чернігова, Сум, Конотопа, Харкова, Маріуполя, Херсона та Миколаїва. Це форпости Європи.

Наша армія вже знищила тисячі окупантів. І стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн.
Можливості наших Збройних Сил зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони. Наші повітряні аси вже стали легендами. Десантники, піхота, артилерія – усі доводять, що українці – найкращі, - додав Олексій Резніков.

Він підкреслив, що попереду багато випробувань, але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. І у тих, хто поряд. Ми обов’язково переможемо.


Слава Україні!