22 день війни: оперативна інформація від Генштабу

оператив

 17 березня розпочався 22-й день війни України проти російських окупантів. Про ситуацію на фронті станом на 06.00 розповіли у Генштабі. Стан, положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. 

  • Українськими захисниками та захисницями було знищено командний пункт та підрозділи забезпечення 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу збройних сил РФ, втрати ворога уточнюються.
  • За попередню добу, завдяки майстерності зенітних ракетних військ Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України знищено десять повітряних цілей противника.
  • Російські окупанти продовжують підступно діяти і в інформаційному просторі – здійснюють кібератаки, фізично знищуюють ретранслятори теле- та радіосигналів, продовжують масову інформаційну компанію з метою дискредитації вищого військово-політичного керівництва України та Сил оборони. 
  • Окупаційні війська продовжують нести втрати. Мають великі проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення.

Нагадаємо, також ми писали про ситуацію на Дніпропетровщині на ранок 17 березня.